Hulp bij opruimen

Ontspullen in Veenendaal

Heb je moeite om structuur in al je spullen aan te brengen? Hebben veel dingen in je huis niet echt een vaste of logische plek? Zitten de lades in je kasten vol met spulletjes en ben je altijd het overzicht kwijt? Zijn er ruimtes in huis waar je liever niet komt omdat het stampvol staat met spullen en weet je niet waar je moet beginnen? Heb jij hulp nodig bij het ontspullen? Dan kan ik je helpen.

Werkwijze

Als we samen gaan opruimen, gaan we in een ‘focusruimte’ in je huis aan de slag en lopen samen je spullen stuk voor stuk door. Ik help je om keuzes te maken over deze spullen. Vind je het moeilijk dat een vreemde in je eigendommen komt ‘neuzen’ of maak je je druk over de hoeveelheid spullen die ik ga aantreffen? Maak je geen zorgen. Ik ben als organizer heel wat gewend. Ik werk samen met jou, zonder oordeel, maar uiteraard wel met een luisterend oor voor je persoonlijke verhaal.

We gaan samen bekijken hoe jij in de toekomst zelf orde kunt houden in je huis. Ik reik je simpele methodes aan om bewuster met je spullen en je ruimte om te gaan. We ruimen tijdens een werkafspraak ook echt concreet samen op en zorgen ervoor dat de spullen logisch en geordend worden opgeborgen of weggedaan. Zo werken we samen toe naar een opgeruimd huis.