Autisme begeleiding

Loop je Vast bij Autisme en Wil je Praktische Ondersteuning?

Ervaar je dat autisme je soms overweldigt en zoek je naar praktische oplossingen? Ik begrijp hoe uitdagend het kan zijn om je weg te vinden in een wereld die niet altijd afgestemd is op jouw behoeften. Daarom bied ik gespecialiseerde begeleiding op maat, gericht op jouw unieke situatie en doelen.

Individuele Begeleiding

De ambulante begeleiding is persoonlijk en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu hulp nodig hebt bij dagelijkse activiteiten, sociale interacties, of het plannen en organiseren van taken, het is allemaal bespreekbaar.

Praktische Oplossing

Ik bied praktische ondersteuning. Dit kan variëren van het helpen bij het structureren van je dag tot het begeleiden bij het vinden van werk of het omgaan met stressvolle situaties.

Zelfredzaamheid

Mijn doel is om jou te helpen zelfstandig en vol vertrouwen door het leven te laten gaan. We werken samen aan het versterken van je vaardigheden en zelfredzaamheid, zodat je je eigen doelen kunt bereiken.

Werkwijze

  • Intakegesprek:We beginnen met een uitgebreid intakegesprek om jouw situatie en behoeften goed te begrijpen.
  • Opstellen Begeleidingsplan: Samen stellen we een begeleidingsplan op dat past bij jouw wensen en doelen.
  • Regelmatige Evaluaties: We evalueren regelmatig de voortgang en passen het plan aan waar nodig, zodat je altijd de best mogelijke ondersteuning krijgt.

Beschikking vanuit de Gemeente

Heb je een beschikking vanuit de gemeente? Dan kun je bij jou ook hulp inzetten. Ik werk samen met gemeenten om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, zonder extra financiële zorgen. Neem contact op met Gemeente Veenendaal om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn.