Grip op tijd

We moeten van alles, nietwaar? We moeten hard werken, onze kinderen opvoeden, boodschappen doen, familie bezoeken, het huis schoonmaken, de tuin onderhouden, sporten, het nieuws bijhouden en nog duizend dingen meer. Maar klopt het wel dat er te weinig uren in een dag zitten? Of maken we de verkeerde keuzes? En van wie moeten we zo veel plannen? Wat valt er een last van je schouders als je niks meer moet van jezelf, maar gewoon elke dag opnieuw bepaalt welke keuze je maakt!

In de huidige maatschappij met al onze persoonlijke en zakelijke ambities red je het niet alleen meer met een to-do lijst. Vandaag de dag gaat het om organiseren, plannen, prioriteiten stellen die bijdragen aan onze doelen zowel zakelijk als privé. We hebben het hier dan ook over een gedragsverandering.  Herken jij jezelf in bovenstaande verschijnselen? Ben je benieuwd naar de kwadranten van Covey en hoe deze te implementeren in jouw dagelijkse werkzaamheden? Ben jij klaar voor een nieuw georganiseerd leven waarin je zaken wel af en gedaan krijgt?

Informatie timemanagement

Het leren prioriteren van je activiteiten maakt de weg vrij voor een verhoging van je productiviteit. Wil je op een praktische manier weer grip op je dag krijgen, of heb je vragen op gebied van timemanagement? Neem dan gerust contact op. Belangrijk om te weten: een persoonlijke intake van een uur is gratis en vrijblijvend.

Volg je liever een workshop of training op gebied van timemanagement? Bekijk dan mijn aanbod.