Wie ben ik

Ik ben Leonie van Kooten, getrouwd en moeder van 2 schoolgaande kinderen. Ik houd van ordenen, organiseren en structureren. Daarnaast ben ik praktisch en oplossend ingesteld en bovenal een doener.

Ik krijg er energie van als ik mensen kan helpen meer overzicht te krijgen in huis of op kantoor. De energie en tijd die het jou oplevert, kun je gebruiken voor dingen die jij belangrijk vindt. Rust en overzicht in je omgeving, is rust in je hoofd.

Door mijn coach opleiding bij het AD(H)D-centrum Nederland bij De Eerste Verdieping in Delft heb ik nog meer ervaren hoe je door middel van een aantal kleine tips grote veranderingen teweeg kan brengen.

  • Jarenlange verzamelde kennis en ervaring op het gebied van ADHD en ADD
  • Ik voldoe als NBPO-lid aan de eisen die de beroepsvereniging stelt aan haar leden
  • Bevoegd en gediplomeerd als ADHD behandelaar bij AD(H)D Nederland om jongeren en volwassenen te begeleiden in hun persoonlijke processen
  • Erkend als professional organizer van De Huishoudcoach ®.