AD(H)D COACH

Hulp bij ADHD en ADD

Mensen met ADHD/ADD herkennen zich vaak in: Rusteloosheid, veel denken en/of voelen, snel afgeleid zijn, slechte concentratie en impulsiviteit. Dit leidt tot onder-presteren op school, het werk, in relaties en andere verbanden. Hier heel hard tegen vechten en hier hard aan werken, brengt vaak geen verandering. De kans is groot dat je hoofd alleen maar voller wordt, je gefrustreerd en overbelast raakt. Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je niet om overzicht, invloed en grip op alle ins en outs van het leven te geven?

Mijn doel is om mensen die vastlopen door ADHD of ADD weer op het juiste spoor te zetten. Dit doe ik door uit te gaan van jouw mogelijkheden en kwaliteiten en niet de nadruk te leggen op wat er niet goed gaat. Gelukkig hebben mensen met ADHD veel kwaliteiten, maar wordt dit vaak verdoezeld door een gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst of negatieve denkpatronen.

Waar gaan wij samen aan werken

We bekijken wat je wensen zijn en wat er nodig is en maken samen met jou een concreet plan. Want coaching verschilt per persoon, per leven en per situatie.

Wat geeft je energie, wat versterkt je, wat beperkt je? Het onderzoeken waard, met als resultaat: meer efficiëntie, capaciteit en mogelijkheden. Door de coaching leer je snel beter te functioneren met ADHD / ADD. Ook al is het leven met ADHD / ADD topsport. Hoe ziet je leven eruit als je je energie gebruikt voor wat wél werkt?

Ook kunnen we samen aan de slag met praktische zaken zoals:

  • Hoe stroomlijn jij je huishouden
  • Hoe deel je je tijd beter in?
  • Hoe breng en houdt je administratie op orde?

Stap je bij mij in een coachingstraject, dan gaan we aan de slag met jouw talenten en krijg je meer inzicht in hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Maak meteen een afspraak bij de opruimcoach voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Ik geloof niet dat ADHD een probleem is, maar juist een kracht als je goed weet hoe je hem moet inzetten.