Hoe te regelen?

Soms komt het dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Op allerlei gebieden in je leven (misschien wel door ADHD) loopt het niet zoals je wilt, maar lukt het maar niet om het op te lossen. Moedeloos wordt je ervan!

Herken jij dat ook? Het voelt als zwemmen tegen de stroom in en het kost je bakken met energie! Hoe kom je er dan achter waar je moet beginnen om je leven weer op de rit te krijgen? En hoe doe je dat dan? Geen overzicht hebben geeft het gevoel dat je geen controle hebt over je leven en dat veroorzaakt angst, piekeren etc. Niet fijn!

Wil je graag hulp, maar weet je niet waar te beginnen?

Hulp via WMO budget

Wil je graag extra hulp in het dagelijks leven. Dan kun je individuele begeleiding aanvragen. In de wet staat dat iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. Lukt dat niet zonder hulp, dan kun je daarvoor begeleiding aanvragen.

Individuele begeleiding voor volwassenen valt meestal onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). De gemeente voert deze wetten uit. Daarom vraag je individuele begeleiding bij de gemeente aan. Je kunt hulp ontvangen via ZIN (zorg in natura) of via PGB (persoonsgebonden budget). Klik op onderstaande linken voor meer informatie.

WMO

Rust in de chaos

Ben je er aan toe om ook rust in jezelf te vinden tijdens stressvolle situaties? Ik help je graag om de chaos in je hoofd op te lossen en de rust in jezelf te vinden. Wil je meer informatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. De opruimcoach / ADHD coach uit Veenendaal kan jou helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *