Gratis Skype sessie bij de opruimcoach

Skype coaching is een geweldige manier om jou op afstand te kunnen helpen bij zowel zakelijke- als privé situaties. Voor Skype coaching gebruik ik mijn intuïtie, mijn creativiteit en aanpassingsvermogen, mijn gesprekstechnieken, verschillende tools en inlevingsvermogen om jou via Skype verder te helpen.

Waar loop jij tegenaan als het gaat om opruimen, organiseren en timemanagement? Wil jij een start maken met het scheppen van orde in de chaos? Zodat jij met meer plezier en ontspanning je kan richten op jouw dagelijkse activiteiten.

Boek dan een eerste GRATIS Skype sessie van 20 minuten en we bespreken samen of het tijd is voor een steuntje in de rug voor jou. Voorafgaand aan de sessie kun je alle vragen en onderwerpen die je wilt bespreken toesturen. Voel je vrij om met welke vraag of welk probleem dan ook bij mij aan te kloppen. De oplossing is nabij.

Neem contact op

Je krijgt direct al tips tijdens het gesprek. Het levert je altijd wat op. Stuur een mail naar: info@destructuurorganizer.nl  zodat we snel stappen kunnen zetten.

Spreken we elkaar snel?