Verhuizen zonder zorgen?

Een verhuizing is vaak een ingrijpende, tijdrovende en soms ook stressvolle gebeurtenis die het nodige organisatietalent vraagt. Spullen moeten worden uitgezocht en ingepakt. Er moet een verhuisdatum worden geprikt en na de verhuizing moet alles weer op de nieuwe plek worden uitgepakt. Naast de fysieke verhuizing moet er ook nog een aantal randzaken worden geregeld. Denk aan het doorgeven van meterstanden en adreswijzigingen aan diverse instanties.

Spullen uitzoeken, dozen in- en uitpakken, het oude huis netjes achterlaten en het nieuwe huis bewoonbaar maken. Verhuizen is een flinke uitdaging. Ga jij binnenkort verhuizen en kan jij wel wat hulp gebruiken bij de organisatie ervan? Neem dan contact op met de Structuur Organizer. 

Verhuizen Senioren

Wanneer u naar een seniorenflat of verzorgingstehuis gaat, komt er vaak nog eens extra regelwerk bij kijken. Bijvoorbeeld omdat u niet al uw spullen kunt meenemen, of omdat u afhankelijk bent van de hulp van kinderen of familie. Gelukkig kan ik jou helpen en eventueel in samenwerking met Pot verhuizingen de extra zorg aanbieden die u nodig heeft.