Samenwerkingen

Leer en Organiseer

Samen met Ellen Bosboom van Organize4all hebben wij besloten onze krachten te bundelen en onze kennis en ervaring te delen. Wij geloven dat iedereen organiseren kan leren zodat je meer overzicht en structuur kan creëeren in je dagelijks leven.

Wij geven workshops en trainingen op het gebied van Timemanagement, Plannen & Organiseren, (Financiële) Administratie, Opruimen en Omgaan met AD(H)D. Voor particulieren en (zelfstandig) ondernemers. Wil je ook aan workshop of training deelnemen? Kijk dan even op onze website: www.leerenorganiseer.nl 

Kleine dienst

Als professioneel professional organizer ben ik aangesloten bij “kleine dienst”. dit is een initiatief van thuiszorg organisatie Opella. Kleine dienst is een platform waar senioren terecht kunnen voor diensten aan huis. Kleine dienst maakt het voor mensen die steeds langer zelfstandig blijven wonen een stuk makkelijker. Zo kun je denken aan hulp aan huis, thuiskappers, klusjesmannen, pedicures en nog veel meer.

Alle dienstverleners worden eerst gescreend, voordat ze op de website www.kleinedienst.nl komen te staan.  Bekijk mijn profiel op kleine dienst.

Verhuisbedrijf POT

Gaat u verhuizen naar een appartement, naar een kleinere of aangepaste woning, een seniorenwoning of een zorgwoning? Schakel mij als verhuisregisseur in. In samenwerking met Pot Verhuizingen luisteren wij naar de wensen van u en uw familie. Onze service worden dan ook gekenmerkt door de persoonlijke aandacht, nauwkeurigheid en snelheid, waardoor u gerust kunt zijn op een verhuizing zonder zorgen.

Wilt u meer informatie of bent u als medewerker van een zorginstelling geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan contact op.