Workshops

Workshop over opruimen en ontspullen

Wil je leren hoe jij thuis zelf aan de slag kunt gaan met het opruimen en ordenen van je spullen, administratie, agenda en huishouden? Kom naar de workshop over opruimen en ontspullen!

Workshop de kunst van opruimen

de-kunst-van-opruimen-veenendaal

Voor veel mensen is het tegenwoordig een hele opgave om niet overspoeld te raken door informatie, papier en spullen en hierdoor het overzicht compleet te verliezen. Maar waar begin je met opruimen? En hoe beslis je wat je wel en niet bewaart? U leert de basis van het opruimen, met o.a. een ‘rode draad-methode’ die u helpt om bij A te beginnen en bij Z te eindigen, een methode die het maken van keuzes vereenvoudigt, die u bewust maakt van de valkuilen en die u tips en trucs aanreikt voor slim opruimen en opbergen.

Deze vindt plaats op onderstaande data:

Workshop timemanagement voor drukke moeders

timemanagament-veenendaal

Iedere moeder herkent het: je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt allerlei lijstjes in je hoofd: vanavond moet zoonlief naar muziekles en je jongste dochter naar ballet, morgen het geld voor de jarige juf niet vergeten, boodschappen doen, koken, je moet je moeder nog bellen, een kaartje sturen aan je vriendin. En oh ja, een afspraak maken met tandarts, kapper, logopediste en de kinderen moeten nodig nieuwe schoenen.

Voor iedere moeder die bovenstaande herkent is ‘Timemanagement voor moeders’ een interactieve workshop waarin praktische tips en trics aangereikt worden om beter om te gaan met de stressfactor die het moederschap met zich mee brengt.

woensdag 18 januari 2018 inschrijven

Workshop bij jou thuis?

Workshop samen met vriendinnen bij jou thuis? Of met collega’s op kantoor? Informeer bij de opruimcoach naar de mogelijkheden voor een workshop op locatie. Ontdek op een leuke en inspirerende manier hoe jij thuis zelf effectief aan de slag gaat.

About

Leonie van kooten

0 comments
Comments are closed.