Samenwerking

Kleine Dienst

Als professional organizer ben ik aangesloten bij “kleine dienst”. dit is een initiatief van thuiszorg organisatie Opella.
 Kleine dienst is een platform waar senioren terecht kunnen voor diensten aan huis. Kleine dienst maakt het voor mensen die steeds langer zelfstandig blijven wonen een stuk makkelijker. Zo kun je denken aan hulp aan huis, thuiskappers, klusjesmannen, pedicures en nog veel meer.
Alle dienstverleners worden eerst gescreend, voordat ze op de website www.kleinedienst.nl komen te staan.  Bekijk mijn profiel op kleine dienst.
kleine-dienst-senioren           opella

Verhuisbedrijf POT

Ook werk ik samen met Verhuisbedrijf Pot. Gaat u verhuizen naar een appartement, naar een kleinere of aangepaste woning, een seniorenwoning of een zorgwoning? Schakel mij als verhuisregisseur dan in!
Wij luisteren naar de wensen van u en uw familie. Onze service worden dan ook gekenmerkt door de persoonlijke aandacht, nauwkeurigheid en snelheid, waardoor u gerust kunt zijn op een verhuizing zonder zorgen.
Wilt u meer informatie of bent u als medewerker van een zorginstelling geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan contact op.

 

 

About

Leonie

0 comments
Comments are closed.