Wie ben ik

Ik ben Leonie van Kooten, professional organizer en coach op gebied van ADD en ADHD. Ik ben geboren in veenendaal, getrouwd en moeder van 2 meiden.

Ik houd van ordenen, organiseren en structureren. Daarnaast ben ik praktisch en oplossend ingesteld en bovenal een doener. Mijn doel is om mensen die vastlopen in hun dagelijkse bezigheden, weer op het juiste spoor te zetten. Dit doe ik door uit te gaan van mogelijkheden en kwaliteiten en niet de nadruk te leggen op wat er niet goed gaat.

Als je begrijpt hoe dingen voor jou werken dan kom je zelf tot mogelijkheden en oplossingen! De energie en tijd die het jou oplevert, kun je gebruiken voor dingen die jij belangrijk vindt. Rust en overzicht in je omgeving, is rust in je hoofd.

  • Jarenlange verzamelde kennis en ervaring op het gebied van ADHD en ADD
  • Ik voldoe als NBPO-lid aan de eisen die de beroepsvereniging stelt aan haar leden
  • Erkend als professional organizer van De Huishoudcoach ®
  • Bevoegd en gediplomeerd als ADHD behandelaar om jongeren en volwassenen te begeleiden in hun persoonlijke processen

leonie van kooten

About

admin

0 comments
Comments are closed.