Grip op Administratie

Grip op je administratie

Komt bij jou alle nieuwe post op één grote stapel? Is vervolgens je ‘oude post’ na verloop van tijd onvindbaar? Zou je wel graag een handig systeem willen hebben, maar zijn alle voorgaande pogingen gestrand? Houd je jezelf altijd voor dat het ‘best goed werkt’, die stapels… En raak je toch lichtelijk in paniek tegen de tijd dat de belastingaangifte weer gedaan moet worden? Dan kan ik je hulp bieden bij het ordenen van je administratie en het opzetten van een systeem dat wél werkt. Krijg grip op je Administratie

Werkwijze van de opruimcoach

Professional Organizing kan een echte uitkomst zijn bij een probleem met je administratie. Ik zal je allereerst helpen met het ver- en wegwerken van de stapels papier. Vervolgens laat ik je zien hoe je datgene wat belangrijk is zo simpel mogelijk afhandelt en eventueel bewaart. Tot slot leer ik je een methode waarmee je dagelijks binnenkomende post snel en makkelijk behandelt. Geen stapels meer in de toekomst!

Het persoonlijke karakter van hulp bij je administratie zorgt ervoor dat een professional organizer ook wel een personal organizer of opruimcoach wordt genoemd.

Hulp nodig bij het ordenen van uw administratie?

Heeft u hulp nodig bij het structureren en ordenen van uw administratie? De opruimcoach uit Veenendaal helpt u graag. Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

About

admin

0 comments
Comments are closed.