AD(H)D

AD(H)D en de juiste structuur

ADHD en ADD is een opsomming van kenmerken waarbij kinderen, jongeren en volwassenen zich minder goed kunnen concentreren.

ADHD kan de gewone ontwikkeling en het dagelijkse leven ernstig verstoren. Plannen, organiseren en opruimen is lastig door het ontbreken van overzicht in het nu. AD(H)D geeft vaak ernstige verstoring van de planning in het dagelijkse leven.

Opruimen en plannen

Wat is de grootste uitdaging voor volwassenen met AD(H)D? Orde op zaken stellen, de boel regelen en organiseren. Daarom is het hebben van een duidelijke structuur erg belangrijk! Maar hoe pak je dit nu precies aan?

Een professional organizer kan u helpen!

De Structuur Organizer zoekt samen met jou naar een oplossing om weer lekker in je vel te zitten. Aan het einde van ons coachingstraject, zul je merken dat je weerbaarder bent en beter functioneert. Dat geldt zowel voor je privéleven als op je werk.  Je krijgt inzicht in je valkuilen en je kwaliteiten en met behulp van handige strategieën, zul je je leven beter organiseren, waardoor stress vermindert.

Waar gaan wij samen aan werken

We gaan op zoek naar wat wel werkt en jouw dagelijks leven makkelijker kan maken in werk, studie en/of privésituatie.

    • Hoe stroomlijn je het huishouden?
    • Hoe orden je je papieren?
    • Hoe breng (en houd) je je financiën op orde?
    • Hoe deel je je tijd beter in?

Iedere succeservaring zal ervoor zorgen dat je meer vertrouwen krijgt in je kunnen. Dit alles leidt tot een manier van organiseren die bij jou past. Samen zullen we ontdekken welke systemen en het beste voor jou werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Organizer?

Stap je bij mij in een coachingstraject? Dan gaan we aan de slag met jouw talenten en krijg je meer inzicht in hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Maak meteen een afspraak bij de opruimcoach voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Lees ook mijn blog:

 

About

Leonie

0 comments
Comments are closed.