Grip op tijd

Soms lijkt het erop dat je de grip op je tijd even kwijt bent. We moeten steeds meer doen in steeds minder tijd. Met als gevolg dat de uren of zelfs dagen als water door je vingers glipt. Het resultaat: toenemende frustratie.HERKEN JE DIT?

  • Zijn je dagen te kort omdat je zoveel te doen hebt?
  • Werk je ’s avonds door omdat je het overdag niet af krijgt?
  • Heb je moeite met kiezen wat het eerst je aandacht verdient?
  • Voel je je soms schuldig omdat je je naasten verwaarloost?
  • En slaap je daar slecht door?

Om meer grip op je tijd te krijgen, is het van belang dat je weet hoe je tot nu toe bent omgegaan met tijd. Door na te denken over je ritme en tijdsbesteding kunnen manieren gevonden worden om efficiënter werken. Daarnaast is het stellen van prioriteiten essentieel bij het bepalen wat belangrijk is voor u.

 Door samen aan de slag te gaan, leggen we jouw bezigheden onder de loep en maken keuzes en planningen die er voor zorgen dat jij weer de baas over je eigen tijd wordt. je krijgt inzicht in je acties die snel moeten gebeuren of nog we even kunnen wachten. 

Wat levert het jou op:

  • Meer rust in je hoofd?
  • Overzicht over al je taken
  • Voldoende tijd overhouden voor jezelf en je naasten
  • Voldoening en rust
  • De juiste keuzes kunnen maken

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk graag met je naar jouw situatie en wat ik daarin voor jou kan betekenen.

 

 

 

 

About

Leonie van kooten

Related Posts
0 comments
Comments are closed.